Veganska doftljus av svenskt rapsvax

Handgjorda ljus

du kan elda med
gott samvete

Miljövänliga & Veganska ljus tillverkade
i Roslagen av klimatsmarta råvaror

Till doftljusen

Doftljus, doftpinnar & stearinljus • Veganskt & Miljövänligt

Handgjorda i vår ljusverkstad i Roslagen

Skäm bort dig, din familj eller dina vänner med ett ljus tillverkat av miljövänliga råvaror doftsatta med milda klara dofter som inte ger dig huvudvärk.

Du kan njuta av ditt doftljus utan dåligt samvete eftersom vi tillverkar våra ljus av svenskt rapsvax, som kommer från raps som växer runt oss i Sverige.

Med våra doftpinnar kan ditt hem även dofta gott utan levande ljus, om du tex har småbarn eller husdjur (eller bara älskar väldoft). Vi använder en vegansk och giftfri bas utan alkohol.

Våra stearinljus gjuter vi av olivstearin som är gjort av ren olivolja till skillnad från "vanligt" stearin som tillverkas av animaliskt fett och/eller palmolja. Stearinljusen bildar ett vackert spetsmönster när de brinner ner.

Om Yvelis of Sweden

Vi som står bakom Yvelis heter Yvonne och Jörgen. Vi har vår ljusverkstad och en liten ljusbutik i Nysättra strax utanför Norrtälje i Roslagen och där tillverkar vi alla ljus för hand.

Yvelis startades 2011 av Yvonne och det började som en hobby men har vuxit till ett familjeföretag. De senaste åren jobbar vi båda två på heltid med ljustillverkning.

Vi har valt att arbeta med miljövänliga råvaror och även om det är svårare att tillverka ljus med naturliga vaxer och stearin tycker vi att det är värt det!

Läs mer om oss här

Yvelis of Sweden

Nyhetsbrev

Vill du veta vilka ny dofter vi planerar eller kanske vill du inte missa någon tävling? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du dessutom 10% rabatt på ditt nästa köp.

Handgjorda ljus du kan elda med gott samvete

Ljus och doftpinnar av hög kvalitet som är fria från paraffin, animaliskt fett och palmolja.

Registrera nytt kundkonto

Har du redan ett konto?
Logga in här eller Återställ ditt lösenord