Höstens mässor

person Skriven av: Yvonne Medin list i: Yvelis Den: comment Kommentarer: 0 favorite Besök: 677

Vi började mässorna nere i Åby på Trend & Form. De flyttade dit från Jönköping så det var första gången vi provade i Åby. 

Lite trassligt att lasta ur då det var en väldigt liten plats, men trevlig och hjälpsam personal, så det gick bra. 
Vi börjar ju ha viss rutin på att bygga monter så det gick fort att få upp allt, sedan låg vårt hotell i samma byggnad så det var väldigt enkelt och smidigt!

Det var nått V65 arrangemang så det var fullt med folk och stört omöjligt att hitta någonstans att äta så det fick bli närmaste korvkiosk.

Det var en trevlig mässa, kul att träffa gamla bekanta och lära känna nya, det är en väldigt mysig mässa med varm atmosfär, så har ni butik i södra Sverige rekommenderar jag verkligen denna. Vi hade hoppats på fler besökare men det kanske kommer då denna plats fortfarande är väldigt ny.
Våra nya olivstearinljus blev väldigt uppskattade! Superkul.

Veckan efter var det dags för Formex. De har en ny layout (igen) och vi ingår nu i Wellness och vi var placerade utanför? hallarna vid Östra Entrén. Där hade vi lyckats sno åt oss en av de bästa platserna så vi var väldigt nöjda. Det är superviktigt vilken plats man har, vi har stått flera år och det kom många som aldrig sett oss förut.

Ett sällsynt foto av oss på mässan :-)

Vi gjorde vår bästa mässa någonsin!!!!! Wohoooo!!!!! Så u blir det till att tillverka dygnet runt (nästan i alla fall)

Kommentarer

Ingen kommentar ännu

Lämna en kommentar

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Okrober November December

Registrera nytt kundkonto

Har du redan ett konto?
Logga in här eller Återställ ditt lösenord