Kundtjänst:

För närvarande kan du endast kontakta oss via e-post. Vi svarar på alla mail inom 48 tim under veckodagar. Om vi inte kan svara så snabbt så får du snarast ett svar om när vi återkommer och orsaken till förseningen.
Använd antingen detta kontaktformulär eller skicka e-post till kontakt@yvelis.se 

 

Om företaget Yvelis:

Vi som äger Yvelis of Sweden AB heter Yvonne och Jörgen Medin. Yvonne arbetar mest med tillverkning, administrativt och att ta fram nya produkter medans Jörgen ansvarar över mässor, försäljning och lagret.

Yvonne på Yvelis  Jörgen på Yvelis

Adress:

Yvelis of Sweden AB
Nysättra Skogsväg 22
761 76 Norrtälje

Glöm inte att kontakta oss ang reklamationer innan du skickar något tillbaka till oss. 
 

Yvelis of Sweden AB
Org.nr.
 559273-4064

Företaget innehar F-skattsedel och är momsregistrerat.

 

Om Yvelis och hur det började:

Jag startade detta företag för att jag helt enkelt älskar doftljus och har alltid gjort det.

Namnet Yvelis kommer från mina båda förnamn Yvonne Elisabeth. Det kändes viktigt att namnet skulle vara personligt men ändå vackert och det tycker jag Yvelis är. Numera är Yvelis ett registrerat varumärke.

Det är så rofyllt att se den dansande lågan och mysigt att känna doften sprida sej i huset. Jag har alltid doftljus tänt. Olika dofter för olika humör och väder, tänk att sitta uppkrupen i soffan med en varm filt omkring dej med en kopp thé i handen och låta ett doftljus som doftar Hallon & Sockervadd sprida sin doft....det är underbart!!

Vi har numera flera återförsäljare över nästan hela Sverige och vi välkomnar fler. Vi står också på olika mässor, främst i Stockholmsområdet, och om du ser oss där, kom jättegärna fram och prata lite, vi älskar att småprata med våra kunder!

Det tog mej över ett år att få fram de bästa doftljus jag kunde tillverka, dessa som jag med stolthet tillverkar och säljer i dag. Det tog mängder, och jag menar hundratals med tester och sökande efter de bästa ingredienserna innan de blev så bra att jag kunde sälja dom i min webshop.  Jag jobbar ständigt med att hitta fler och bättre dofter och flera olika behållare och former. 

Jag är stolt över att arbeta med svenskt rapsvax, jag har valt bort paraffin pga av att det är en biprodukt vid petrolimutillverkning och palmvax för att det skövlar våra regnskogar. Att rapsvax är så lätt att få bort med varmt vatten och såpa är ett stort plus. 

Jag tillverkar mina doftljus för hand i Roslagen och varje ljus är tillverkat med omsorg och känsla. Jag återanvänder så mycket packmaterial och kartonger som är möjligt för att det är det bästa för naturen. 

Flera av mina kunder säger att dessa är de bästa doftljus de provat någon gång och det gör mej otroligt glad och stolt!

Att tillverka doftljus känns inte som ett arbete, det är alldeles för roligt för det :-)

Yvonne

Registrera nytt kundkonto

Har du redan ett konto?
Logga in här eller Återställ ditt lösenord