Previous
Next

Blodgrape & Pomelo - Doftpinnar

319,00 kr
Inkl. moms
319,00 kr
0 1 2 3 4 1 omdöme(n) 

POMELO • RABARBER • BLODGRAPE • JASMIN • MYSK

Doftpinnar med en frisk och fräsch doft av blodgrape blandad med pomelo, citron, rabarber och te med aningen blommiga toner av jasmin och ros. Bas i denna doft är mysk.

Handgjorda doftpinnar med en miljövänlig, vegansk och biologiskt nedbrytbar bas som vi doftsatt med franska parfymoljor.

OBS! Foton kommer inom kort på rätt doft

  • Egen tillverkning i Roslagen
  • Utan palmolja, paraffin och animaliskt fett
  • Inte testat på djur
  • Vi skickar med DHL's miljöfrakt

information

Utseende: Frostade flaskor med gummikork. Levereras i kartong.
Info: Doftar i ca 4 till 6 månader beroende på hur många pinnar man har i samt luftflöden.
Storlek: 100 ml

Omdömen Omdömen (1)

Baserat på 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Yvelis kanske bästa doft?

Betyg: 0 1 2 3 4

Återkommer ofta till denna doft när jag ska fylla på med nya doftljus (är kanske min absoluta favorit faktiskt!) Har även testat den i doftpinnar - också är väldigt trevligt och går ju justera hur mycket man vill att det ska dofta genom att testa sig fram med antal pinnar.
Har handlat från Yvelis flera gånger sedan 2016 men just denna doften fick jag uppleva för första gången i väntrummet hos en hudterapeut, tyckte då som nu att den är helt otrolig! En frisk och fräsch men samtidigt snäll doft som passar i alla rum.


Innehåller:

Vi skickar med DHL till din närmaste ServicePoint och de hämtar hos oss tisdagar och fredagar, det kan därför ibland ta några dagar extra att få ditt paket beroende på när din order lades.

Meddela oss i meddelanderutan i kassan om det är någon särskild ServicePoint du önskar att vi skickar till, annars väljer systemet den som är närmast.

Fraktkostnad
Vi tar en enhetsfrakt på 59:- och fraktfritt på alla ordrar över 500 kr.

Miljöfrakt
Vi skickar alla paket med DHL's SKICKA GRÖNT som är ett klimatsmart tillval vi lägger till på alla våra sändningar. De extra pengarna använder DHL till investeringar i dyrare klimatsmart transportlösningar.

Vi vill såklart göra vad vi kan för att transporterna ska bli mer miljövänliga!