Blockljus Räfflad, 6-pack

Våra populära räfflade stearinljus av 100% olivstearin. Olivstearin tillverkas av olivolja till skillnad från "vanligt stearin" som oftast tillverkas av animaliskt fett och/eller palmolja. Våra stearinljus är veganska och miljövänliga och vi tillsätter heller inget paraffin.

Våra blockljus brinner med en stor och klar låga och bildar ofta ett vackert mönster när de brinner ner. Hur mycket mönster som bildas beror på yttre faktorer som temperatur och drag.

Olivstearinet är certifierat med ECOCERT

Säljes i 6-pack

  • Egen tillverkning i Roslagen
  • Utan palmolja, paraffin och animaliskt fett
  • Inte testat på djur
  • Vi skickar med DHL's miljöfrakt
Välj storlek på ljuset:

information

Info: Elda alltid blockljus på ett ljusfat då stearinljus ibland kan rinna. Släck i så fall lågan och korta ner den när ljuset svalnat.
Brinntid: 50 mm i diameter: ca 20 tim 70 mm i diameter: ca 45 tim

Innehåller: 100% ren olivstearin

Vi skickar med DHL Företagspaket eller till din närmaste ServicePoint och de hämtar hos oss tisdagar och fredagar, det kan därför ibland ta några dagar extra att få ditt paket beroende på när din order lades.

Meddela oss i meddelanderutan i kassan om det är någon särskild ServicePoint du önskar att vi skickar till, annars väljer systemet den som är närmast.

Fraktkostnad

Vi tar en enhetsfrakt på 239:- inom Sverige och fraktfritt på alla ordrar över 5 000 kr. Internationellt skickar vi med UPS och fraktkostnaden beräknas i kassan.

Miljöfrakt

Vi skickar alla DHL paket med DHL's SKICKA GRÖNT som är ett klimatsmart tillval vi lägger till på alla våra sändningar. De extra pengarna använder DHL till investeringar i dyrare klimatsmart transportlösningar.

Vi vill såklart göra vad vi kan för att transporterna ska bli mer miljövänliga!