Doftljus

Upptäck våra miljövänliga doftljus, tillverkade med omsorg i vår egen ljusverkstad ute på landet i Nysättra, nära Norrtälje i Roslagen. Varje ljus är handgjort av svenskt rapsvax – en naturlig och förnybar råvara som är skonsam mot vår planet. 


Vi väljer bara de mjukaste och renaste dofterna, noggrant utvalda från skickliga parfymörer i Grasse, Frankrike och rena eteriska oljor. Vi vill att ditt hem ska dofta gott, utan huvudvärk. 

Underkategorier

 • Doftljus

  Miljövänliga och veganska doftljus vi tillverkar för hand i små batcher i vår ljusverkstad i Roslagen. Vi har över 13 års erfarenhet av ljustillverkning.

  Våra ljus med doft tillverkar vi av svenskt rapsvax och doftsätter med noga utvalda franska doftoljor som ger mjuka och klara dofter. En del doftoljor är blandade med eteriska dofter och vekarna är gjorda av bomull. 

  Doftljus kan du elda med gott samvete!

  .

  Våra doftljus finns i två storlekar som du väljer på produktsidan

 • Doftljus - eteriska...

  Doftljus doftsatta med rena eteriska oljor. Ett naturligt doftljus av svenskt rapsvax med dofter från naturen. 

  Eteriska dofter kan variera lite beroende på vart de kommer ifrån och olika skördar, men det är en del av charmen. 

  Vi tillverkar alla våra ljus för hand på hantverksmässigt vis i vår ljusverkstad strax utanför Norrtälje i Roslagen. Våra doftljus doftsatta med eteriska oljor är något av det mest miljövänliga och naturliga du kan elda, de är dessutom veganska.

  .

  Doftljus du kan elda med gott samvete!

 • Rapsljus - Naturell

  Naturliga och miljövänliga rapsljus av rapsvax. Vi använder oss av svenskt rapsvax i vår tillverkning som vi har på landet i Nysättra/Roslagen

  Vekarna vi använder i alla våra ljus är av bomull. Dessa ljus är perfekta för dej som vill ha ett miljövänligt alternativ eller är känslig för dofter, dessutom är våra ljus veganska.

 • Myggljus

  Vem avskyr inte att bli biten av mygg och knott?

  Vi har därför tillverkat myggljus med rena eteriska oljor som är tänkt för utomhusbruk. De fungerar även att ha inne. Vi har blandat de eteriska doftoljorna Citronella, Citrongräs och Pepparmint som mygg och knott vanligtvis avskyr. 

  Det är en fin balans av dofterna där citrongräs och pepparmint balanserar upp den starkare doften av citronella.

Aktiva filter