Previous
Next

Aromadiffuser ZOE

899,00 kr
Inkl. moms
899,00 kr
0 1 2 3 4 0 omdöme(n) 

ZOE är en aromdiffuser med kopparfärgad skål som används för att sprida din favoritdoft i hemmet och samtidigt ger den en känsla av ett levande ljus. Funktionen Amber Light™ ger ett mjukt ljus som påminner om en låga. Du häller doftoljor direkt till vattnet i tanken och ZOE använder ultrasonisk teknik för att sprida doften i rummet i form av en fin dimma i upp till 10 tim.

Om du bara vill ha doft, men inget ljus, kan Amber Light™ dimmas ned eller stängs av helt. Du kan välja mellan tre olika lägen på ljusstyrka: Normalt läge (standard), Nedtonat läge och Avstängt läge.

Använd endast doftoljor eller eteriska oljor som INTE innehåller alkohol. (Alkohol kan skada apparaten på ett sätt som inte omfattas av garantin.)

Diffusern stängs av automatiskt när vattenbehållaren är tom.

USB-anslutning för mobilanvändning och en adapter för användning hemma samt automatisk avstängning.

  • Egen tillverkning i Roslagen
  • Utan palmolja, paraffin och animaliskt fett
  • Inte testat på djur
  • Vi skickar med DHL's miljöfrakt

information

Utseende: Brun flaska med droppkork
Storlek: 10 ml

Omdömen Omdömen (0)

Baserat på 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Innehåller:

Vi skickar med DHL till din närmaste ServicePoint och de hämtar hos oss tisdagar och fredagar, det kan därför ibland ta några dagar extra att få ditt paket beroende på när din order lades.

Meddela oss i meddelanderutan i kassan om det är någon särskild ServicePoint du önskar att vi skickar till, annars väljer systemet den som är närmast.

Fraktkostnad
Vi tar en enhetsfrakt på 59:- och fraktfritt på alla ordrar över 500 kr.

Miljöfrakt
Vi skickar alla paket med DHL's SKICKA GRÖNT som är ett klimatsmart tillval vi lägger till på alla våra sändningar. De extra pengarna använder DHL till investeringar i dyrare klimatsmart transportlösningar.

Vi vill såklart göra vad vi kan för att transporterna ska bli mer miljövänliga!